onsdag 22 oktober 2008

Invigning av nya Nacka Forum

Det är en stor dag för Nackas starke man, Erik Langby (m). Kommunstyrelsens ordförande sedan 26 år fick äran att inviga nya Nacka Forum som efter tre års om- och tillbyggnad står klar för sitt ändamål. Planeringen har dessutom tagit betydligt längre tid. Ägaren Unibail-Rodamco var självklart också på plats med bland andra den svenska verkställande direktören Lars Johansson och den internationella verkställande direktören Guillaume Poitrinal.

Den nya skapelsen har blivit fantastiskt trevlig. Nya rymliga och ljusa garage, en stor oval tillbyggnad med butiker i tre etage och en totalrenoverad ursprungsbyggnad. Dessutom finns ett stort antal nybyggda lägenheter i området kring nya Forum.

Den 23 november kommer fullmäktige i Täby ta beslut om alla exploateringsavtal gällande nya Täby Centrum. Jag rekommenderar alla Täbybor att ta en tur till Nacka Forum för att få en liten bild av hur vårt centrum kommer att utvecklas med den förestående om- och tillbyggnaden parat med fyra bostadskvarter och ett nytt stort torg.

Inga kommentarer: