tisdag 30 september 2008

Möte i Hägernäs

Moderaterna i Täby arrangerar varje år ett antal stadsdelsmöten runt om i kommunen. Ikväll bjöd vi in de boende i Hägernäs till ett möte på Hägernäs friskola. Tidigare i år har vi bland annat bjudit in de boende i Täby Kyrkby.

Det blev ett trevligt möte med många frågor. Bland annat diskuterades belysning på gångbanorna till kolonilotterna, vad händer med Allgontomten, utvecklingen i Arninge, hål i cykelbanor asfalt, fler bussförbindelser till Södra Hägernäs, hur de nya husen ovanför flyghangarerna ska utformas, vad händer med grönytan ner till vattnet med utgångspunkt från Kunskapsskolans lokalisering och mycket mer.

Jag inledde med att kort beskriva innehållet i budgeten för 2009 och 2010. Sedan svarade vi på alla frågor efter bästa förmåga. För att nämna ett svar kommer utformningen av de nya bostadshuset i Södra Hägernäs att förändras utifrån det ursprunliga förslaget. Beslut tas i stadsbyggnadsnämnden i november om en ny utformning och sedan kommer förslaget att ställas ut för ytterligare synpunkter.

Jag vill tacka alla närvarande för ett mycket konstruktivt möte.

Inga kommentarer: