torsdag 5 november 2009

Täby ett föredöme enligt Skattebetalarna

”Täby förtjänar att lyftas fram som ett föredöme i Stockholms län. Kommunen uppvisar låg besparingspotential vilket tyder på ansvarstagande med skattebetalarnas pengar.”

Så lyder motiveringen på det diplom som jag fick idag vid Skattebetalarnas Inspirationsdagar som handlar om benchmarking över hela Sverige. Vi ska naturligtvis vara stolta över att vi är ett föredöme i att hantera skattebetalarnas pengar samtidigt som vi håller mycket hög kvalitet i verksamheterna.


Här står jag tillsammans med Skattebetalarnas förenings ordförande Robert Gidehag strax efter diplomutdelningen.

2 kommentarer:

Unknown sa...

Din kommentar om hög kvalitet stämmer inte på alla verksamheter. Min kör tänkte hyra Tibble Aula men det kan vi inte, underhållet är under all kritik - SUNKIGT - är väl det ord man mest kan beskriva aulan med. Vad händer med den nu? Det verkar som om ingen vill ha ansvar och du har sagt till en av våra medlemmar att den går bra att hyra. Än så länge har jag inte fått något svar.

Vore toppen om denna aula som rymmer ett stort antal personer fick tillbaka sin status igen som en god lokal.

Med vänliga hälsningar

Leif Gripestam sa...

Hej Inger

Tibble Aula är efter omfattande brandsäkerhetsåtgärder möjlig att hyra igen. Aulan kommer att överföras från fritidsförvaltningen till fastighetskontoret vid årsskiftet. En mer omfattande renovering (omgörning) kommer att genomföras men först om några år. För övrigt gäller samma sak för hela sportcentrum och badhuset. I övrigt planeras också ett nytt kommunhus framför Tibblehemmet. Där kommer en störra samlingslokal att inrymmas. Även detta ligger dock några år fram i tiden.

Vänligen
Leif Gripestam